Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Sofia Karlsson + Per Hägg & Gunnar Törngren

2 augusti kl. 18:00 - 22:00

Sofia Karlsson – jubileumskonsert ”Svarta Ballader”

”Jag har aldrig gjort en uppföljare till albumet “Svarta ballader”. Den skivan är min enda och stora kärleksförklaring till Dan Anderssons dikter och verk.  Han är min käraste poet och också en del av mitt liv, min tradition och min familj i generationer bakåt. Han är de utsattas poet, skogarnas poet och de karga markernas diktare. Det blir ett kärt återseende att göra albumet på scen igen.”

Sofia Karlsson är utan tvekan en av landets mest älskade musiker.  Med en katalog fylld till bredden av egenskrivet material såväl som tolkningar har hennes sång och musik landat mjukt i många tusentals lyssnares hjärtan runt om i landet, vilka alltid fyller bänkraderna på hennes många turnéer genom Sverige.

Kvällen inleds med visdiktarna Per Hägg och Gunnar Törnkvist


*Insläpp 18, på scen ca 20.

Vi serverar vår populära BBQ från kl 18. Matgäster bör vara på plats senast 1830. Du kan beställa kombinerad konsert-, och bbqbiljett. Det finns även ett begränsat antal exklusiva Golden Tickets med VIPmingel innan konserten med 1 glas Cava, snacksbuffé, förrätt, bbq, dessert med kaffe samt egen lounge och bar och sittplatser närmast scenen och filt.

Åldersgräns: Under 18 år är ok i målsmans sällskap. Konserten är utomhus och för stående/sittande publik. Ca 300 onumrerade sittplatser finns. Tänk på att klä dig passande. Egen mat och dryck är inte tillåtet utan finns att köpa på konsertområdet. Köpt biljett återlöses ej*

Detaljer

Datum:
2 augusti
Tid:
18:00 - 22:00
Webbplats:
https://secure.tickster.com/sv/dgxba938m9tng85/products

Arrangör

Västerås Officersmäss
Visa Arrangör-webbplats

Plats

Västerås Officersmäss
Flottiljgatan 73
Västerås, 721 31 Sverige
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *